Hobby`n som tok litt av….

 

Du får ikke henge deg opp i navnet Lydtjenester.no. Det er rett og slett bare en internettadresse som merkelig nok ingen hadde tatt i bruk. Det er jo et greit navn å huske…..eller som mange lokale bruker, Sundbakken-gutta…. eller Brødrene Sundbakken. Bruk det som passer best. 
Men…. under denne tittelen, finner du to enkeltpersonforetak, bestående av Erik Sundbakken og Knut Sundbakken….. og ja…. vi er tvillinger. 
 
Vi har begge holdt på med musikk siden 7 års alderen. Både musikkskole, korps og senere band. 
I 1993 utlyste daværende lystekniker på Østre Toten Kulturhus, et ønske om å få flere til å involvere seg i lys på huset. Vi ble med begge to, og etter hvert kom litt lyd også inn i bildet. Siden har vi holdt på med dette på fritiden. (Og litt mer også). Ikke bare på kulturhuset, men opptil flere lokaler ute på bygda. Vi har de fleste jobbene her på bygda, men av og til litt utenfor også… til og med på Hedmarken. 
 
Som nevnt i tittelen, så har det etter hvert tatt seg svært godt opp med jobber. Vi ligger vel å surrer på rundt 60 arrangementer i året, og vi prøver så godt vi kan å hjelpe alle vi får forespørsel fra.  
Vi har med tiden fått flere faste og trofaste kunder. Og av og til, dukker det frem en ny en.  
Selv om dette nå egentlig bare er en hobby, så har vi fått være med på litt av hvert. Både ukjente og mer profilerte artister, lokale og folk fra by`n, små og store arrangementer. Alt fra tale til storband. 
 
Vi har det meste av nødvendig utstyr til «normale» jobber. Skulle det være behov for større utstyr, eller andre spesielle behov, så har vi et godt samarbeid med de store leverandørene på bygda.  
Sku tatt seg ut om vi ratt møttes på ditt arrangement? 
 
Knut & Erik